Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ – ΥΓΕΙΑ – ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ με γνώμονα το σχολικό βιβλίο των Μαθηματικών»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
» » » » » » » » » » » »

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Β΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ

Για δήλωση συμμετοχής στο Πρόγραμμα:

«ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΥΓΕΙΑΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
με γνώμονα το σχολικό βιβλίο των Μαθηματικών»
» » » » » » » » » » » »
Σύντομη περιγραφή του Προγράμματος

Το σχολικό εγχειρίδιο της Β΄ Γυμνασίου περιέχει ασκήσεις, εφαρμογές και δραστηριότητες που πλαισιώνουν τις μαθηματικές έννοιες με θέματα από την υγεία, τον πολιτισμό και το περιβάλλον.
Κάθε μια  από αυτές μπορεί να αποτελέσει αφόρμηση αφενός για εμβάθυνση και κατανόηση της μαθηματικής έννοιας και της διαδικασίας που παρουσιάζει, αφετέρου για γόνιμη συζήτηση, προβληματισμό και έρευνα των μη μαθηματικών θεμάτων που πραγματεύεται, αν βέβαια δεχτούμε ότι  υπάρχουν και μη μαθηματικά θέματα... J
Με γνώμονα το σχολικό βιβλίο των Μαθηματικών, καλούνται οι μαθητές της Β’ Γυμνασίου, που θα δηλώσουν συμμετοχή στο Πρόγραμμα, να γίνουν μελετητές ή/και ερευνητές των θεμάτων που θα επιλέξουμε μαζί από το σχολικό εγχειρίδιο και, όσοι επιθυμούν, να γράψουν κείμενα, λογοτεχνικά και μη, περιγράφοντας τις δράσεις και τις έρευνες που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο του προγράμματος.
Οι συναντήσεις της ομάδας θα πραγματοποιούνται στο χώρο του σχολείου, την 7η ώρα της Δευτέρας.
Όσοι μαθητές της Β΄ Γυμνασίου επιθυμούν να πάρουν μέρος, να ζητήσουν από την κυρία Καλφοπούλου τη δήλωση που πρέπει να υπογράψουν οι γονείς και κηδεμόνες, προκειμένου να εγκρίνουν τη συμμετοχή των παιδιών τους στο Πρόγραμμα. Επειδή θα συμμετάσχει περιορισμένος αριθμός μαθητών, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
          Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να επιστραφούν συμπληρωμένες μέχρι την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

» » » » » » » » » » »

Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε την σχετική υπεύθυνη δήλωση που πρέπει να υπογράψουν οι γονείς και κηδεμόνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου