Τετάρτη 29 Απριλίου 2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ - ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ : 1. Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση - 2. Ενημέρωση σχετικά με την παροχή ψηφιακού εξοπλισμού για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας .

1. Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ E-CLASS ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟΥΣ.

2.   Ενημέρωση σχετικά με την παροχή ψηφιακού εξοπλισμού για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας 


ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Β’ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΣΥΚΕΩΝ "Σχετικά με την προμήθεια του ηλεκτρονικού εξοπλισμού στους μαθητές που αδυνατούν να παρακολουθήσουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, βασικό κριτήριο θα αποτελέσει η οικονομική κατάσταση της οικογένειας βάση του τελευταίου εκκαθαριστικού. Τα εκκαθαριστικά θα παραδίδονται στους διευθυντές των σχολικών μονάδων σε κλειστό φάκελο στον οποίο θα αναφέρεται το όνομα του μαθητή και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας. Όταν ολοκληρωθεί η συγκέντρωση των φακέλων τότε αυτοί θα παραδοθούν στα γραφεία των Σχολικών Επιτροπών. Να τονιστεί στους γονείς ότι σε περίπτωση που κάνουν ξεχωριστές φορολογικές δηλώσεις, οι σύζυγοι, τότε θα παραδίδονται και των δύο τα εκκαθαριστικά (εξαιρούνται οι μονογονεϊκές οικογένειες)".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου