Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟΥ POWERPOINT ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2017-2020

Μπορείτε να κάνετε λήψη του σχετικού Powerpoint με τις Φωτογραφίες σας από Α΄ και Γ΄ τάξη και τα ονόματα των αποφοίτων από τα τμήματα Γ1,Γ2,Γ3


Από το παρόν site του σχολείου:  1gymneap.blogspot.com με κλικ στο παρακάτω  link που θα παραμείνει  για 3 ημέρες από 12-15/6/2016.

Το αρχείο είναι κλειδωμένο και πρέπει να το ξεκλειδώσετε με τον κωδικό που έχετε λάβει στις 11/6/2020  στο σχολείο .Μπορείτε στην συνέχεια να αφαιρέσετε τον κωδικό από το μενού έναρξη/προετοιμασία/κρυπτογράφηση εγγράφου/σβήσιμο του κωδικού πρόσβασης/ΟΚ. Επίσης μπορείτε να κάνετε λήψη των φωτογραφιών από το Powerpoint με δεξί κλικ πάνω σε μία διαφάνεια/αποθήκευση ως εικόνας/και επιλογή της θέσης αποθήκευσης.

Κάντε κλικ στο παρακάτω link για να κατεβάσετε το σχετικό Powerpoint 10 Διαφανειών.

(Καλύτερα από σταθερό PC ή Laptop)

https://drive.google.com/file/d/1OxUl-Um_tfrx0gs-S5Yk3hh6mUFcluBR/view?usp=sharing

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση οποιασδήποτε φωτογραφίας ή μέρους μιας φωτογραφίας από το παρόν Powerpoint στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή η αποστολή τους με e-mail ή άλλο τρόπο σε τρίτα πρόσωπα ή η αλλοίωση τους με οποιοδήποτε σκοπό .Οι φωτογραφίες υπόκεινται στον νόμο προστασίας προσωπικών δεδομένων και προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση από τους μαθητές/τριες ως αναμνηστικές.

------------------------------------------------------------------------

Το κατέβασμα του αρχείου σταματά σήμερα 15/6/2020 για λόγους ασφαλείας. Οι μαθητές που δεν πρόλαβαν να το κατεβάσουν μπορούν να το πάρουν από συμμαθητές τους που το πήραν ήδη ή να το ζητήσουν από τον καθηγητή της τεχνολογίας στο σχολείο τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή να στείλουν σχετικό αίτημα στο e-mail της Τεχνολογίας : gymneap1tech@yahoo.gr ,αναφέροντας το όνομα τους ,τον αριθμό μαθητικού μητρώου (4ψήφιος στον έλεγχο πάνω από το όνομα τους) ,και τι κατασκευή έκαναν στην Α΄ τάξη και θα τους σταλεί με e-mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου