Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΗΨΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ Γ΄ ΤΑΞΗΣ 4 ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ 1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ 2018-2021

Μπορείτε να κάνετε λήψη  τις Φωτογραφίες  από την Α΄τάξη (Α1,Α2,Α3) και Γ΄τάξη συνολικά με κλικ στο παρακάτω  link που θα παραμείνει  για 3 ημέρες, από 11-13/6/2021.

https://drive.google.com/file/d/1gigVeuohGLkx74o49741u45-MO2vIxQI/view?usp=sharing

Κατεβάστε το σχετικό συμπιεσμένο αρχείο winrar με τις 4 φωτογραφίες και στην συνέχεια ξεκλειδώστε τα αρχεία με τον κωδικό που σας ειπώθηκε στην γιορτή αποφοίτησης στις 10/6/2021 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του σχολείου μας.

Η λήψη να γίνει από σταθερό pc ή laptop.Αν δεν έχετε εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας το πρόγραμμα winrar αναζητείστε το  από το διαδίκτυο και εγκαταστήστε το.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσίευση οποιασδήποτε φωτογραφίας ή μέρους μιας φωτογραφίας  στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή η αποστολή τους με e-mail ή άλλο τρόπο σε τρίτα πρόσωπα ή η αλλοίωση τους με οποιοδήποτε σκοπό .Οι φωτογραφίες υπόκεινται στον νόμο προστασίας προσωπικών δεδομένων και προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για προσωπική χρήση από τους μαθητές/τριες ως αναμνηστικές.

--------------------------------------------------------------------------

Το κατέβασμα του αρχείου σταματά σήμερα 14/6/2021 για λόγους ασφαλείας. Οι μαθητές που δεν πρόλαβαν να το κατεβάσουν μπορούν να το πάρουν από συμμαθητές τους που το πήραν ήδη ή να το ζητήσουν από τον καθηγητή της τεχνολογίας στο σχολείο τις εργάσιμες μέρες και ώρες ή να στείλουν σχετικό αίτημα στο e-mail της Τεχνολογίας : gymneap1tech@yahoo.gr ,αναφέροντας το όνομα τους ,τον αριθμό μαθητικού μητρώου (4ψήφιος στον έλεγχο πάνω από το όνομα τους) ,και τι κατασκευή έκαναν στην Α΄ τάξη και θα τους σταλεί με e-mail.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου