Σάββατο 5 Ιουνίου 2021

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Γ΄ ΤΑΞΗΣ ΣΕ ΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΛ

Ενόψει της λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής,  των μαθητών/τριών που πρόκειται να εγγραφούν στην Α΄ τάξη των Δημοσίων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ.-ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2021-2022, παρακαλούνται οι γονείς / κηδεμόνες των μαθητών/τριών της Γ τάξης που θα κάνουν την ηλεκτρονική εγγραφή των παιδιών τους με τους προσωπικούς τους κωδικούς taxis να συμπληρώσουν χειρόγραφα και να επιστρέψουν στην σχολική μονάδα με κάθε πρόσφορο τρόπο την παρακάτω υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα που βρίσκεται στο παρακάτω link :

https://drive.google.com/file/d/1y4nIZX5gu4DJyP_tSr6zOT9pd392Y0-F/view?usp=sharing

Επίσης στο παρακάτω link υπάρχει σχετική ενημερωτική επιστολή προς τους γονείς :

https://drive.google.com/file/d/1fapEzDRGvJ539FHrhTVZ72r39XWS7cxC/view?usp=sharing

Υπενθυμίζεται ότι τα 2 ανωτέρω έντυπα παραδόθηκαν στους μαθητές της Γ΄ τάξης την Παρασκευή 4/6/2021, την 5η διδακτική ώρα. Οι γονείς των μαθητών που έλλειπαν μπορούν να τα εκτυπώσουν από τους 2 ανωτέρω συνδέσμους (links) ή να τα παραλάβουν οι μαθητές την Δευτέρα από το σχολείο. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να παραδοθούν στο σχολείο οι χειρόγραφα συμπληρωμένες υπεύθυνες δηλώσεις το συντομότερο δυνατόν.

Για τις λεπτομέρειες της διαδικασίας και την έναρξη λειτουργίας της εφαρμογής e-εγγραφές θα υπάρξει τις επόμενες ημέρες σχετική ενημέρωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου